Felhívás: Fórumtalálkozó (II. 7.)

Elteltek az ünnepek, kezdetét vette tegnap a 2015-ös esztendő, mi pedig újabb fontos lépést teszünk az I. Ideális Ív Fórumtalálkozó fel. Pontosabban a szervezéssel járó feladatokat magára vállaló törzsfórumozónk, forrestgump. Innentől átadjuk neki a szót.

Kedves fórumozó Társaim!

„Forrest vagyok Forrest Gump.” Ismét jelentkezem ígéretemhez híven. Véget ért a szavazás és nagy örömömre elég sokan szavaztatok illetve szóban is reagáltatok a fórumtalálkozó lehetőségének felvetésére. Mint akkor írtam, december 31-én lezárom a szavazást és kihirdetjük az időpontot.

Mivel nagyon sokan jeleztétek, hogy bármelyik időpont jó és mellette igazából a február 07-i nap kapott nagyon sok voksot (sajnos egy valakinek ez az időpont nem lett jó, majd őt kárpótoljuk valahogy) így kihirdetem, hogy az

  1. Ideális Ív Fórumtalálkozó időpontja: 2015. február 07. szombat

Helyszín: Budapest XV. Drégelyvár út 57-63. Billiárd söröző és Youth Hostel (a felhíváshoz belinkelt képen lehet memorizálni) 7-es, 107-es buszok Molnár Viktor utcai megállójánál kell leszállni a felüljáró után és onnan, ugyanazon az oldalon séta (5 perc) egy hosszú 10 emelete panel előtt, majd a ház végénél szemben a tetthely.

Kezdés időpontja: 16-17 óra között, a többiek bevárása a sörözőben.

Kb. 19 órára asztalt foglalok a közelben lévő Kék pisztráng étterembe, ahol egy ismerkedéses vacsora lenne.

Majd a vacsora után szabad program (aki akar hazaindul, vagy jön velünk tovább valamilyen még pár órát nyitva tartó vendéglátó ipari egységbe).

Most jönnének a fontosabb dolgok, hogy a szervezés gördülékeny legyen:

  1. Ki igényel szállást, fontos, hogy időben lefoglaljam (2500,-HUF/éj)?
  2. Ki igényel útba igazítást, itinert? (e-mailen szívesen küldök pontos eligazítást az ország bármely pontjától, de Budapest pályaudvaraitól 100 %-ost)
  3. Kapcsolat velem! – gump.forrest@freemail.hu és ott megadok nevet, telefonszámot, sőt ha Te megadod felhívlak.
  4. Természetesen itt a fórumon is tudunk beszélgetni és adok bármilyen infót!

Ismételten megköszönöm Dave-nek, hogy kitette ezt az írást és várom a jelentkezéseteket.

Bármi van, kérdezzetek bátran, akár privátban, akár itt a fórumon!

Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!